Ιδιαίτερα Μαθήματα

 

Ενότητες διδασκαλίας
Μανικιούρ&Πεντικιούρ 
α} ξηρό &υγρό 
Θεραπευτική ενότητα κάτω άκρων 
Τεχνητά νύχια με την μέθοδο gel 
a}Φυσική ενίσχυση 
β}Επέκταση φυσικού νυχιού με χρήση καλουπιού
γ}Επιδιορθώσεις σπασμένων νυχιών με χρήση gel 
δ}Μόνιμο γαλλικό &χρώμα
ε}Shellac βερνίκι διάρκειας 3-4 εβδομάδων 
ζ}Αφαίρεση 
η}Συντήρηση 
 
Η Diamond Beauty πρωτοπορεί με δική της υλοποίηση θεωρητικής διδασκαλίας απαραίτητη για κάθε ενδιαφερόμενη προετοιμάζοντας την για μια άρτια καταξιωμένη καριέρα με βάση την δικιά μας εμπειρία και μοιράζοντας την μαζί σας .
 
Ασφαλή χρήση τροχού
Και φυσικά η καθηγήτρια & υπεύθυνη της Diamond Beauty Κορδολέμη Ζωή είναι δίπλα σε κάθε εκπαιδευόμενη της υποστηρίζοντας την και συμβουλεύοντας την για την επιτυχία.


Η Diamond Beauty με υπευθυνη την Κορδολέμη Ζωή ιδρύθηκε το 1997 με παροχές υπηρεσιών καλλωπισμού άκρων και έπειτα ξεκίνησε την εκπαίδευση με την εμπειρία σε μαθήματα μανικιούρ-πεντικιούρ-τεχνητά νύχια.Ο σκοπός της Diamond Beauty ειναι η πλήρης εκμάθηση και η κατάρτηση των μαθητευομένων, οι οποίοι αποφοιτώντας θα είναι σε πλήρη σκοπιμότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς - καλλωπισμού άκρων ή και κομμωτήρια. Τα προσωπικά κατ' άτομο μαθήματα με ευελιξία στο ωράριο και στις ημέρες, καθώς και η παροχή άνευ κόστους εξοπλισμού και αναλώσιμων κατά την διάρκεια των μαθημάτων, τόσο για την πρακτική τους εξάσκηση βοηθούν στην καλύτερη εκμάθηση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Copyright © 2016-2018. All Rights Reserved.